Magyaros marinád
<p>Felhasználásra kész olajos fűszerkeverék magyaros, paprikás &i...
RészletekFelhasználásra kész olajos fűszerkeverék fokhagymás-borsos ízben.
Felhasználás
1. Húst előkészítjük, majd bepácoljuk.
2. Lehetőség szerint min. 6 órán keresztül állni hagyjuk (rövidebb idő esetén is működik, csak kevésbé intenzív lesz az íz és a kevésbé csökkenti a sütési veszteséget).
3. Utána serpenyőben, sütőben kisüthető (használható ipari, több tálcás, kombinált sütőben is!)
Hőfoktartomány: 130 - 160 Celsius között / Húsalapanyag-súly:10 dkg - 50 dkg Sütési idő: 6 perc - 30 perc
Adagolás 5% - 15%, a kívánt intenzitástól és a recepttől függően (egész hús vagy darabolt - értelemszerűen az egész hús esetében kisebb adagolás).
Összetevők
Növényi olajok (repce, napraforgó), étkezési só, fűszerek (fokhagyma /lega.9%/, feketebors /lega.2,5%/), cukor, élesztőkivonat, glükóz szirup. A termék nyomokban tartalmazhat: glutént, tojás-, tej-, szójaszármazékot, szezámmagot, mustárt és zellert.
Tápérték adatok (átlagérték)
Energiatartalom 2804 kJ / 680,5 kcal
Zsír 69,5 g/100g
-amelyből telített zsírsavak 8,5 g/100g
Szénhidrát 11,0 g/100g
-amelyből cukrok 6,0 g/100g
Fehérje 2,5 g/100g Só 14,375 g/100g
Egyéb: transz-zsírsavak (g) 0,95 g/100g