Magyaros marinád

Magyaros marinád

Felhasználásra kész olajos fűszerkeverék magyaros, paprikás ízvilággal.

Felhasználás

1. Húst előkészítjük, majd bepácoljuk.

2. Lehetőség szerint min. 6 órán keresztül állni hagyjuk (rövidebb idő esetén is működik, csak kevésbé intenzív lesz az íz és a kevésbé csökkenti a sütési veszteséget)

3. Utána serpenyőben, sütőben kisüthető (használható ipari, több tálcás, kombinált sütőben is!)

Hőfoktartomány: 130 - 160 Celsius között / Húsalapanyag-súly:10 dkg - 50 dkg Sütési idő: 6 perc - 30 perc

Adagolás 5% - 15%, a kívánt intenzitástól és a recepttől függően (egész hús vagy darabolt - értelemszerűen az egész hús esetében kisebb adagolás)

Összetevők

Növényi olajok (repce, napraforgó), fűszerek (fokhagyma, paprika, paradicsom, vöröshagyma, „változó arányban”), étkezési só, cukor, élesztőkivonat, fűszerkivonatok, sovány tejpor. A termék nyomokban tartalmazhat: glutént, tojás-, szójaszármazékot, szezámmagot, mustárt és zellert.

Tápérték adatok (átlagérték)

Energiatartalom 2800 kJ / 679 kcal

Zsír 67,0 g/100g

-amelyből telített zsírsavak 8,0 g/100g

Szénhidrát 13,5 g/100g

-amelyből cukrok 5,5 g/100g

Fehérje 3,5 g/100g

Só 10,25 g/100g

Egyéb: transz-zsírsavak (g) 0,95 g/100g

Hasonló termékek

Aszaltszilvás marinád

<p>Felhasználásra kész olajos fűszerkeverék aszaltszilvás &iacute...

Részletek

Fokhagymás-borsos marinád

<p>Felhasználásra kész olajos fűszerkeverék fokhagymás-borsos ízben.</p>

Részletek