Aszaltszilvás marinád
<p>Felhasználásra kész olajos fűszerkeverék aszaltszilvás í...
RészletekFelhasználásra kész olajos fűszerkeverék magyaros, paprikás ízvilággal.
Felhasználás
1. Húst előkészítjük, majd bepácoljuk.
2. Lehetőség szerint min. 6 órán keresztül állni hagyjuk (rövidebb idő esetén is működik, csak kevésbé intenzív lesz az íz és a kevésbé csökkenti a sütési veszteséget)
3. Utána serpenyőben, sütőben kisüthető (használható ipari, több tálcás, kombinált sütőben is!)
Hőfoktartomány: 130 - 160 Celsius között / Húsalapanyag-súly:10 dkg - 50 dkg Sütési idő: 6 perc - 30 perc
Adagolás 5% - 15%, a kívánt intenzitástól és a recepttől függően (egész hús vagy darabolt - értelemszerűen az egész hús esetében kisebb adagolás)
Összetevők
Növényi olajok (repce, napraforgó), fűszerek (fokhagyma, paprika, paradicsom, vöröshagyma, „változó arányban”), étkezési só, cukor, élesztőkivonat, fűszerkivonatok, sovány tejpor. A termék nyomokban tartalmazhat: glutént, tojás-, szójaszármazékot, szezámmagot, mustárt és zellert.
Tápérték adatok (átlagérték)
Energiatartalom 2800 kJ / 679 kcal
Zsír 67,0 g/100g
-amelyből telített zsírsavak 8,0 g/100g
Szénhidrát 13,5 g/100g
-amelyből cukrok 5,5 g/100g
Fehérje 3,5 g/100g
Só 10,25 g/100g
Egyéb: transz-zsírsavak (g) 0,95 g/100g