Cheddar sajtszósz alap
<p style="text-align: left;">A chedar az egyik leginkább elterjedt sajt fajta. Jellegzetes &i...
RészletekVízzel kikeverhető termékünk, mely a panírozási folyamatban a tojást váltja ki.
Felhasználás
1. A port vízzel kikeverjük
2. A klasszikus "liszt, tojás, zsemlemorzsa" folyamatból a tojás helyett kell használni
Adagolás
1 egység porhoz 7 egység vizet adagolunk és elkeverjük
Funkció/Előnyök
- a panírozási folyamatban a tojást váltja ki
- nincs többé szalmonella veszély
- nincs szükség időigényes tojás törésre
- nagyon finom, egybefüggő panírréteget képez
- egybefüggő panírt képez, mely teljesen lezárja az ételt; még a sajtok sem folynak ki
Összetevők
Búzaliszt, étkezési só, módosított keményítő, fűszerek (kurkuma, fokhagyma), sűrítő anyag (E 415).
A termék nyomokban tartalmazhat: tojás-, tej-, szójaszármazékot, szezámmagot, mustárt és zellert.
Tápérték adatok (átlagérték)
Energiatartalom 1256 kJ / 296 kcal
Zsír 1,0 g/100g
-amelyből telített zsírsavak ˂0,5 g/100g
Szénhidrát 61,0 g/100g
-amelyből cukrok 2,5 g/100g
Fehérje 9,0 g/100g
Só 10,125 g/100g