Nedves panír

Nedves panír

Vízzel kikeverhető termékünk, mely a panírozási folyamatban a tojást váltja ki.

Felhasználás

1. A port vízzel kikeverjük

2. A klasszikus "liszt, tojás, zsemlemorzsa" folyamatból a tojás helyett kell használni

Adagolás

1 egység porhoz 7 egység vizet adagolunk és elkeverjük

Funkció/Előnyök

- a panírozási folyamatban a tojást váltja ki

- nincs többé szalmonella veszély

- nincs szükség időigényes tojás törésre

- nagyon finom, egybefüggő panírréteget képez

- egybefüggő panírt képez, mely teljesen lezárja az ételt; még a sajtok sem folynak ki

Összetevők

Búzaliszt, étkezési só, módosított keményítő, fűszerek (kurkuma, fokhagyma), sűrítő anyag (E 415).

A termék nyomokban tartalmazhat: tojás-, tej-, szójaszármazékot, szezámmagot, mustárt és zellert.

Tápérték adatok (átlagérték)

Energiatartalom 1256 kJ / 296 kcal

Zsír 1,0 g/100g

-amelyből telített zsírsavak ˂0,5 g/100g

Szénhidrát 61,0 g/100g

-amelyből cukrok 2,5 g/100g

Fehérje 9,0 g/100g

Só 10,125 g/100g

Hasonló termékek

Cheddar sajtszósz alap

<p style="text-align: left;">A chedar az egyik leginkább elterjedt sajt fajta. Jellegzetes &i...

Részletek

Burgonyás bunda

<p>Ezen termékünk a zsemlemorzsát váltja ki a panírozási fol...

Részletek