Burgonyás bunda

Burgonyás bunda

Ezen termékünk a zsemlemorzsát váltja ki a panírozási folyamatban.

Gyönyörűen megtapad az étel felszínén, tökéletesen használható húsok, zöldségek, de sajtok esetében is, dupla panírozás nélkül is!

Felhasználás

A felengedett alapanyagot megforgatjuk a panírban. Felhasználás: - halhoz (sütés közben nem esik szét), húshoz, zöldséghez (rostlapon, sütőben, serpenyőben is)

Funkció/ Előnyök

- kiváltja a zsíros panír ízt

-extra ropogós, chips-jellegű kérget képez egyedi ízzel

- összefogja a terméket, könnyebben kezelhetővé válik

 

Összetevők

Búzaliszt, burgonyapehely (burgonyapehely, stabilizátor E450, emulgeálószer E471, antioxidáns E304, tartósítószer E223, kurkuma), sovány tejpor, tejszínpor, étkezési só, módosított keményítő, emulgeálószer (E472c), ízfokozó (E621 /legf. 1,5%/), fűszerek.

A termék nyomokban tartalmazhat: tojás-, szójaszármazékot, szezámmagot, mustárt és zellert.

Tápérték adatok (átlagérték)

Energiatartalom 1407 kJ / 333 kcal

Zsír 4,0 g/100g

-amelyből telített zsírsavak 2,5 g/100g

Szénhidrát 61,0 g/100g

-amelyből cukrok 7,0 g/100g

Fehérje 11,0 g/100g

Só 6,375 g/100g

Hasonló termékek

Cheddar sajtszósz alap

<p style="text-align: left;">A chedar az egyik leginkább elterjedt sajt fajta. Jellegzetes &i...

Részletek

Nedves panír

<p>Vízzel kikeverhető termékünk, mely a panírozási folyamatban a to...

Részletek